Доброго дня дуже потрібна допомога мене звати Марина мені 30 років ми з України я і 4 доньки у нас немає житлаМатериальная поддержка

Помощь деньгами на общие расходы: разовая и постоянная
Автор темы
marina.soboliu
Всего сообщений: 2
 Доброго дня дуже потрібна допомога мене звати Марина мені 30 років ми з України я і 4 доньки у нас немає житла

Сообщение marina.soboliu »

Мене звати Марина я мама 4 дівчаток ми з України на даний час проживаем в Румунії але в травні зачиняють будинок де проживаемо тут є чотири родини також мами с дітками... мені і моім діткам потрібно придбати будинок будинок нам немає куди далі ідти. Потрібні кошти на придбання будинку.... я дуже прошу про допомогу небайдужих людей і вдячна буду за будь-яку допомогу. : :(
Queercat
Всего сообщений: 258
Статус: прохожий
 Re: Доброго дня дуже потрібна допомога мене звати Марина мені 30 років ми з України я і 4 доньки у нас немає житла

Сообщение Queercat »

Має сенс звернутися до благодійних фондів у Румунії. Зараз дуууже багато реклами благодійних фондів, які збирають гроші для сімей-біженців в в Росії. У Румунії напевно ж щось таке теж має бути.
Александр
Всего сообщений: 4125
Статус: прохожий
 Re: Доброго дня дуже потрібна допомога мене звати Марина мені 30 років ми з України я і 4 доньки у нас немає житла

Сообщение Александр »

Чей Крым?
Marinochka
Всего сообщений: 647
Статус: эксперт по правде и лжи

Сообщение Marinochka »

Александр: 10 мар 2024, 11:10Чей Крым?
Говорят, что поляки сейчас спрашивают: чей Львов?
daniil.schgolev
Всего сообщений: 3
Статус: нуждающийся

Сообщение daniil.schgolev »

Хрюю
Ответить Пред. темаСлед. тема